serracrowd.com

ConsultorIa de negocis amb innovació

A Serracrowd t'oferim l'oportunitat d'invertir, a partir de 100.000 euros, en projectes immobiliaris fins a 35 milions d'euros.

 

Financem els nostres propis proyectes immobiliaris amb les aportacions dels nostres inversors, democratitzant l'acces a l'inversió immobiliaria.

 

La teva inversió es converteix en una participació del projecte, i et permet accedir a les rentabilitats atractives que tenen els promotors amb un nivell de risc moderat, i amb altes rendibilitats en cada projecte que presentem i executem.

+50

anys d' experiencia

20%

benefici

24/7

inversions

Amb més de 50 anys d'experiència en el sector immobiliari i de la construcción de la mà de promocions CMS, us aportem per aquest mitjà les millor oportunitats de negoci del mercat a la nostra zona d'influència.

 

Els grans promotors ara tenen competència perque els inversors units podem arrbar a promoure grans edificacions en les millors zones d'Andorra o la Costa Daurada.

Els nostres projectes son guanyadors.

 

Amb un sota cost de mercat de compra per m2 de repercusió de sostre i amb un preu tancat de m2 d'edificació podem donar un percentatge de mínim el 20% en cada promoció que estudiem.

 

Busquem les millors oportunitats del mercat per tindre el major benefici, i a les zones més exclusives en cada zona.

les nostres noticies

sobre serracrowd